Menu

Ons verhaal

Wat in 2015 begon als een hobby is uitgegroeid tot waar we nu zijn en daar zijn wij heel erg trots op! We zijn dagelijks met veel plezier bezig met het ontwerpen en samenstellen van onze sieradencollectie, het versturen van orders, het bijhouden van onze Instagram pagina en nog veel meer! Zo helpen we jou het hele jaar door met de finishing touch van je look/outfit! Daarnaast doneren wij van alle verkochte items 5% aan Stichting Chale en helpen we zo dus ook kinderen in Ethiopië die het minder goed getroffen hebben.

Wie zijn wij?

Hi! Wij zijn Maika en Mirren. Twee meiden uit Apeldoorn, 23 jaar oud en al langer dan 10 jaar vriendinnen! We zijn dagelijks met veel plezier bezig met het ontwerpen en samenstellen van onze sieradencollectie en laten ons daarvoor graag inspireren tijdens onze fotoshoots in het buitenland. Zo helpen we jou het hele jaar door met de finishing touch van je look/outfit!

Stichting Chale

Buiten het feit dat wij het belangrijk vinden dat jullie er op en top uitzien vinden we het ook heel belangrijk om iets te doen voor jongeren in de wereld die het slecht getroffen hebben, omdat ze simpelweg in een arm gezin geboren zijn. We hebben gekozen voor samenwerking met Stichting Chale. Dat is een kleine, professionele hulporganisatie die in het Zuiden van Ethiopië al tientallen kinderen geholpen heeft een eigen toekomst op te bouwen. Dat doet de stichting via een onderwijsproject; heel simpel door hun schoolkosten te betalen. Veel van de kinderen uit het hulpprogramama van Stichting Chale zijn niet alleen te arm om kleding te kopen, maar kunnen vaak ook hun schoolgeld niet betalen. Hoe leuk is het als deze meisjes ook af en toe wat mooie sieraden krijgen om te dragen. Eindelijk iets om trots op te zijn…! Bij elk projectbezoek geven wij sieraden mee om uit te delen aan kwetsbare kinderen in Ethiopië. Van alle verkochte items wordt 5% aan Stichting Chale gedoneerd. Hiermee sponsoren wij inmiddels de schoolkosten van al 10 meisjes: Ruhama van 16 jaar, Biruk van 15 jaar, Fitih van 9 jaar, Meheret en Lidiya van 8 jaar, Dagimawit en Betiselot van 7 jaar, Amen van 3 jaar en de drieling Amen, Halleluya en Betselot van nog geen jaar oud. Dankzij jullie! Veel plezier met het shoppen op onze site, de wereld wordt er mooier van!!
X

Create an account to expedite future checkouts, track order history & receive emails, discounts, & special offers

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.