BETALEN

Bij Malalo kun je online shoppen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke (bank)gegevens veilig worden bewaard. De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij Malalo kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina.

Je kunt je bestelling betalen met een van de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal

Met iDeal kun je veilig en snel online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Je kunt iDeal gebruiken met de volgende banken: ABN-AMRO, ASN Bank, Bung, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot Bankiers.

PayPal

PayPal is een betaalsysteem waarbij betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Je kunt er wereldwijd betalingen mee doen.

Bancontact Mister cash

Dit is een betaalsysteem voor België, vergelijkbaar met iDeal. Het is makkelijk, snel en veilig in gebruik. Wanneer je betaald met Mister Cash word je automatisch doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank.

Creditcard

Betalen met creditcard doe je snel, veilig en gemakkelijk. Je kunt hierbij zelf kiezen wanneer je de rekening betaald. Bij de meeste creditcards zijn je aankopen verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.