Ons Verhaal

Wat in 2015 begon als een hobby is uitgegroeid tot waar we nu zijn en daar zijn wij heel erg trots op! We zijn dagelijks met veel plezier bezig met het ontwerpen en samenstellen van onze sieraden & lifestyle collecties, het versturen van orders, het bijhouden van onze social media en nog veel meer! Zo helpen we jou het hele jaar door met de finishing touch van je look/outfit! Daarnaast doneren wij 5% van de winst aan Stichting Chale en helpen we zo dus ook kinderen in Ethiopië die het minder goed getroffen hebben.

Wie zijn wij?

Hi! Wij zijn Maika en Mirren. Twee meiden uit Apeldoorn, 25 jaar oud en al langer dan 10 jaar vriendinnen! We zijn dagelijks met veel plezier bezig met het ontwerpen en samenstellen van onze sieraden en lifestyle collectie en laten ons daarvoor graag inspireren tijdens onze fotoshoots in het buitenland. Zo helpen we jou het hele jaar door met de finishing touch van je look/outfit!

Stichting Chale

Wij doneren 5% van onze winst aan Stichting Chale. Hiermee sponsoren wij o.a. de schoolkosten van al 10 meiden! Dankzij jullie ♡