RUILEN & RETOURNEREN

Als je niet helemaal tevreden bent met (een deel van) je aankoop, dan kun je deze retourneren. Binnen 14 dagen na ontvangst moeten wij deze ontvangen hebben. Als dit niet het geval is, zullen wij de retourzending niet meer in behandeling nemen. Wij verplichten je niet om de reden van het retourneren hierbij te vermelden, maar we zijn wel erg benieuwd.

Natuurlijk mag je een product in de bedenktijd om doen om te kijken hoe het staat, maar het is niet de bedoeling dat je het product echt draagt. Houd het dus netjes als je het wilt terugsturen. Zo kunnen we er namelijk weer iemand anders blij mee maken. Wanneer wij een product niet in een goede staat ontvangen nemen we de retournering niet in behandeling. Het is bij ons ook niet mogelijk gepersonaliseerde sieraden te retourneren.

De retourkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren product ligt bij de afzender. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Om te retourneren kun je het retourformulier downloaden en uitprinten. Wij verzoeken je deze in te vullen en mee te sturen met het product voor een snelle en correcte afhandeling. Het adres waar je de retourzending naar toe kunt sturen staat eveneens op het retourformulier vermeld.

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen krijg je via de mail een retourbevestiging. Op het moment dat jij deze mail krijgt, ontvang je binnen maximaal 5 werkdagen het bedrag terug voor de geretourneerde items. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling hebt betaald. In het geval de bestelling is gedaan met een Malalo Gift Card zullen we een nieuwe code t.w.v. de retourzending naar je mailen. Deze code zal weer een jaar geldig zijn. Verzendkosten van de order krijg je bij ons niet terug.

Na een aankoop van een product kun je geen beroep doen op korting met terugwerkende kracht. Hiermee bedoelen we dat we achteraf geen korting meer verrekenen.

Het is bij ons niet mogelijk om items te ruilen. Wil je toch een ander item of een andere kleur dan kan je het ongewenste item retourneren. In de tussentijd kun je het juiste item dan opnieuw bestellen in onze webshop.